Schipper geeft dronken bemanning aan

Twee bemanningsleden van een motorvrachtschip bij Stuttgart hadden zondagmiddag 3 maart duidelijk te diep in het glaasje gekeken. Hun schipper vertrouwde het niet, liet het schip vastleggen in Neckar-sluis Hofen en haalde de Wasserschutzpolizei erbij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schipper geeft dronken bemanning aan | Schuttevaer.nl

Schipper geeft dronken bemanning aan

Twee bemanningsleden van een motorvrachtschip bij Stuttgart hadden zondagmiddag 3 maart duidelijk te diep in het glaasje gekeken. Hun schipper vertrouwde het niet, liet het schip vastleggen in Neckar-sluis Hofen en haalde de Wasserschutzpolizei erbij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer