Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Don Quichot kan eindelijk tankschepen ontgassen

DEN HAAG

De tankduwbak Don Quichot van GreenPoint Marine Services kan na negen maanden eindelijk beginnen met het ontgassen van tankschepen en het innemen van waswater. Het wachten was op toestemming van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Die heeft nu een tijdelijke vergunning afgegeven tot 2019.

1 / 1
Don Quichot kan eindelijk tankschepen ontgassen

Don Quichot kan eindelijk tankschepen ontgassen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook