Maritieme start-ups tonen uitvindingen in speciaal Europort-paviljoen

‘Zonder deze uitverkiezing hadden wij nooit op Europort kunnen staan’, is de boodschap van meerdere Rising Stars, jonge bedrijven die zijn uitgekozen om te komen exposeren in een speciaal daarvoor bedoeld paviljoen. De 40ste editie van de internationale maritieme vakbeurs Europort, volgende week in Rotterdam Ahoy, heeft speciale aandacht voor maritieme start-ups. Deense, Britse, Duitse en Nederlandse jonge bedrijven worden in het zonnetje gezet.

Een Searchmaster-zoeklicht op een sleepboot van MHO-Co. Foto Searchmaster
Een Searchmaster-zoeklicht op een sleepboot van MHO-Co. Foto Searchmaster

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Maritieme start-ups tonen uitvindingen in speciaal Europort-paviljoen | Schuttevaer.nl

Maritieme start-ups tonen uitvindingen in speciaal Europort-paviljoen

‘Zonder deze uitverkiezing hadden wij nooit op Europort kunnen staan’, is de boodschap van meerdere Rising Stars, jonge bedrijven die zijn uitgekozen om te komen exposeren in een speciaal daarvoor bedoeld paviljoen. De 40ste editie van de internationale maritieme vakbeurs Europort, volgende week in Rotterdam Ahoy, heeft speciale aandacht voor maritieme start-ups. Deense, Britse, Duitse en Nederlandse jonge bedrijven worden in het zonnetje gezet.

Een Searchmaster-zoeklicht op een sleepboot van MHO-Co. Foto Searchmaster
Een Searchmaster-zoeklicht op een sleepboot van MHO-Co. Foto Searchmaster

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer