Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: John Deere doet geen moeite voor Stage V

Ravenstein

Motorenfabrikant John Deere lijkt niet van plan om zelf maritieme motoren voor de Europese binnenvaartmarkt EU Stage V te certificeren. Dat stelde sales engineer Admar Verschoor van NPS Diesel in Ravenstein op de in februari gehouden Boot Holland Beurs in Leeuwarden.

1 / 1
Schuttevaer Motoren: John Deere doet geen moeite voor Stage V

Schuttevaer Motoren: John Deere doet geen moeite voor Stage V

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook