Stoomschip om van te watertanden

Faas Strik, eigenaar van Strik Stoomketelverhuur uit ‘s-Gravenzande, werkte vele jaren aan de verwezenlijking van zijn ideaal, een volledig onder klasse varend klassiek gelijnd zeewaardig stoomschip. Het werd het door Lloyd’s Register in Londen gecertificeerde stoomschip George Stephenson (23,90 x 6,50 meter, 200 ton).

Om van te watertanden

Faas Strik bouwt monumentaal stoomschip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Stoomschip om van te watertanden | Schuttevaer.nl

Stoomschip om van te watertanden

Faas Strik, eigenaar van Strik Stoomketelverhuur uit ‘s-Gravenzande, werkte vele jaren aan de verwezenlijking van zijn ideaal, een volledig onder klasse varend klassiek gelijnd zeewaardig stoomschip. Het werd het door Lloyd’s Register in Londen gecertificeerde stoomschip George Stephenson (23,90 x 6,50 meter, 200 ton).

Om van te watertanden

Faas Strik bouwt monumentaal stoomschip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer