Spits Essex wint innovatie-trofee Riverdating

De Nederlandse spits Essex heeft de innovatie-trofee gewonnen op Riverdating. De 9e editie van dit door Voies Navigables de France (VNF) georganiseerde evenement om verladers en vervoerders direct met elkaar in contact te brengen had op 9 november plaats in Rouen. Hier tekenden de Franse vaarwegbeheerder en Haropa ook een intentieverklaring om de binnenvaart op de Seine-as verder te ontwikkelen, onder meer door de opzet van een RIS-portal voor het Seinegebied.

Spits Essex wint innovatie-trofee Riverdating

Frans innovatiebureau Batelia maakt plan brandstofbeperking

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Spits Essex wint innovatie-trofee Riverdating | Schuttevaer.nl

Spits Essex wint innovatie-trofee Riverdating

De Nederlandse spits Essex heeft de innovatie-trofee gewonnen op Riverdating. De 9e editie van dit door Voies Navigables de France (VNF) georganiseerde evenement om verladers en vervoerders direct met elkaar in contact te brengen had op 9 november plaats in Rouen. Hier tekenden de Franse vaarwegbeheerder en Haropa ook een intentieverklaring om de binnenvaart op de Seine-as verder te ontwikkelen, onder meer door de opzet van een RIS-portal voor het Seinegebied.

Spits Essex wint innovatie-trofee Riverdating

Frans innovatiebureau Batelia maakt plan brandstofbeperking

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer