Vastmaken met druk op de knop

Mampaey Offshore Industries heeft een magnetisch afmeersysteem ontworpen, de Docklock. Het systeem heeft vier cilindrische armen met daaraan magnetische modules die een constante afstand tussen schepen of schip en wal houden. ‘Theoretisch werkt alles’, zegt Wouter van Reenen van Mampaey. ‘We gaan het systeem nu in de praktijk testen.’

Vastmaken met druk op de knop

Mampaey Offshore ontwikkelt magnetisch afmeersysteem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vastmaken met druk op de knop | Schuttevaer.nl

Vastmaken met druk op de knop

Mampaey Offshore Industries heeft een magnetisch afmeersysteem ontworpen, de Docklock. Het systeem heeft vier cilindrische armen met daaraan magnetische modules die een constante afstand tussen schepen of schip en wal houden. ‘Theoretisch werkt alles’, zegt Wouter van Reenen van Mampaey. ‘We gaan het systeem nu in de praktijk testen.’

Vastmaken met druk op de knop

Mampaey Offshore ontwikkelt magnetisch afmeersysteem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer