Kielzog

Wrakke Waalschokker Janus herrijst

Prins Willem-Alexander opende 25 jaar geleden met 21 kanonschoten de historische stadshaven van Woudrichem. Hij meerde er 29 augustus 1998 aan met het koninklijke jacht De Groene Draeck. Tijdens de Visserijdag, het laatste weekend van augustus, wordt dit jubileum bescheiden gevierd met de presentatie van de gerestaureerde Waalschokker Janus.

Aart Neven op de gerestaureerde Janus. Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Wrakke Waalschokker Janus herrijst | Schuttevaer.nl
Kielzog

Wrakke Waalschokker Janus herrijst

Prins Willem-Alexander opende 25 jaar geleden met 21 kanonschoten de historische stadshaven van Woudrichem. Hij meerde er 29 augustus 1998 aan met het koninklijke jacht De Groene Draeck. Tijdens de Visserijdag, het laatste weekend van augustus, wordt dit jubileum bescheiden gevierd met de presentatie van de gerestaureerde Waalschokker Janus.

Aart Neven op de gerestaureerde Janus. Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer