Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Laat mij maar lekker op mijn Kempenaartje’

A/B ISAIAH 

De scheepsnaam Isaiah staat voor engel, zo vertelt schipper Ronny Emans (54 jaar). Hij liet de naam van de vorige eigenaar staan toen hij het schip bijna drie jaar geleden kocht. Na veertig jaar binnenvaart was dit de eerste maal dat hij de scheepsnaam niet veranderde bij de aankoop van een schip. En daar heeft hij geen spijt van gekregen.

1 / 1
'Die vrijheid is ook het fijne aan varen, je bent eigen baas en kunt doen wat je wilt.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

'Die vrijheid is ook het fijne aan varen, je bent eigen baas en kunt doen wat je wilt.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Dick Roos

    Heerlijk positief verhaal.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook