300 euro AOW na 56 jaar varen

Gerard en Alie Eier voeren sinds 1964 op hun spits Varia. Ze hebben mooie tijden gekend, maar ook verdriet en rampspoed. Nu hebben ze er, na 56 jaar, een punt achter gezet en komt er voor ieder nog 300 euro AOW binnen, en een paar tientjes uit België.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

300 euro AOW na 56 jaar varen | Schuttevaer.nl

300 euro AOW na 56 jaar varen

Gerard en Alie Eier voeren sinds 1964 op hun spits Varia. Ze hebben mooie tijden gekend, maar ook verdriet en rampspoed. Nu hebben ze er, na 56 jaar, een punt achter gezet en komt er voor ieder nog 300 euro AOW binnen, en een paar tientjes uit België.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer