Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Het is de passie die ik wil laten zien’

‘De mensen weten niet wat er gebeurt op het Wad. Overheden en onderzoekers beheren vanaf hun kantoor. Aan de echte passie voor de zee lopen ze voorbij. Passie die je vindt bij de garnalenvissers langs de Friese en Groninger kusten. Dáár wilde ik iets van laten zien.’ Willem Wilstra is een goedlachse en actieve zestiger. We spreken hem in de kantine van het CIV, de Visserijcoöperatie.

1 / 2
‘Het is de passie die ik wil laten zien’

‘Het is de passie die ik wil laten zien’

Maritiem fotograaf Willem Wilstra brengt ode aan garnalenvissers
‘Een heel jaar heb ik er tegenaan gegooid’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook