Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Onze mensen hebben nauwelijks risico gelopen bij asbestvervuiling’

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Scheepsbouwend Nederland ging begin oktober vol in de ankers. Het straalgrit dat schilders gebruikten om de scheepswand te zuiveren, bleek met asbest besmet. Veel werven legden het werk direct stil en lieten asbestsaneerders aanrukken. De schade loopt in de honderden miljoenen. Terwijl de asbestvervuiling beperkt zou zijn gebleven.

1 / 1
‘Onze mensen hebben nauwelijks risico gelopen bij asbestvervuiling'

‘Onze mensen hebben nauwelijks risico gelopen bij asbestvervuiling'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook