Haven Kerkvaart wordt geschikt voor 110-meters

De gemeente Waalwijk gaat de gemeentelijke haven Kerkvaart in Waspik opwaarderen. Na jaren van overleg en onenigheid ligt er nu een plan op tafel voor verbreding en verdieping van de haven. Over enige tijd moeten er schepen van 110 meter lengte met een diepgang van 2,50 meter in de haven terechtkunnen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Haven Kerkvaart wordt geschikt voor 110-meters | Schuttevaer.nl

Haven Kerkvaart wordt geschikt voor 110-meters

De gemeente Waalwijk gaat de gemeentelijke haven Kerkvaart in Waspik opwaarderen. Na jaren van overleg en onenigheid ligt er nu een plan op tafel voor verbreding en verdieping van de haven. Over enige tijd moeten er schepen van 110 meter lengte met een diepgang van 2,50 meter in de haven terechtkunnen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer