Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Grote renovatie Brabantse kanalen

Dordrecht

In de periode 2022-2016 worden 18 sluizen en 28 beweegbare bruggen in de Brabantse en Midden-Limburgse kanalen gerenoveerd. Het gaat hierbij om de Amertak, het Markkanaal, het Wilhelminakanaal, het Máximakanaal, de Zuid-Willemsvaart en het Kanaal Wessem-Nederweert.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • S.C.P. Hollestelle

    Helaas niet enkel in Oosterhout is het niet gelukt ook in Waalwijk word de plank volledig mis geslagen wat de haven invaart en ligplaatsen de sluis en de haven zelf

    Mvg ms Frisian Hopper

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook