Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

AMSTERDAM

Marleen van de Kerkhof, Rijkshavenmeester Amsterdam-IJmond en directeur Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied, vertrekt na twaalf jaar bij Port of Amsterdam. Ze begint op 1 juli als nieuwe sectormanager bij Brandweer Amsterdam-Amstelland. Daar wordt ze ook plaatsvervangend commandant.

1 / 1
Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook