Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

Marleen van de Kerkhof, Rijkshavenmeester Amsterdam-IJmond en directeur Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied, vertrekt na twaalf jaar bij Port of Amsterdam. Ze begint op 1 juli als nieuwe sectormanager bij Brandweer Amsterdam-Amstelland. Daar wordt ze ook plaatsvervangend commandant.

Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

Van de Kerkhof was sinds 2015 havenmeester. Brandweercommandant Leen Schaap stelt blij te zijn met haar komst. ‘Marleen heeft veel ervaring in een uitvoerende organisatie en kent de regio en de bestuurlijke verhoudingen.’ En: ‘Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat zij samen met iedereen op een goede wijze een bijdrage kan leveren aan de verdere uitvoering van onze bestuurlijke opdracht van modernisering, flexibilisering en doorbreken van het onderling wantrouwen binnen de brandweer.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Amsterdamse havenmeester naar de brandweer | Schuttevaer.nl

Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

Marleen van de Kerkhof, Rijkshavenmeester Amsterdam-IJmond en directeur Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied, vertrekt na twaalf jaar bij Port of Amsterdam. Ze begint op 1 juli als nieuwe sectormanager bij Brandweer Amsterdam-Amstelland. Daar wordt ze ook plaatsvervangend commandant.

Amsterdamse havenmeester naar de brandweer

Van de Kerkhof was sinds 2015 havenmeester. Brandweercommandant Leen Schaap stelt blij te zijn met haar komst. ‘Marleen heeft veel ervaring in een uitvoerende organisatie en kent de regio en de bestuurlijke verhoudingen.’ En: ‘Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat zij samen met iedereen op een goede wijze een bijdrage kan leveren aan de verdere uitvoering van onze bestuurlijke opdracht van modernisering, flexibilisering en doorbreken van het onderling wantrouwen binnen de brandweer.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer