Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gemeentehuis bedreiging voor Museumhaven Willemsoord

Den Helder

Museumhaven Willemsoord in Den Helder wordt in haar voortbestaan bedreigd nu het gemeentebestuur heeft besloten om in het hart van het nautisch kwartier op het voormalige Rijkswerfcomplex circa 400 ambtenaren in twee bestaande gebouwen te huisvesten. Eén ervan is een Rijksmonument, gebouwd in 1825. Het lijkt de doodsteek voor de museumhaven, waar onder meer varende monumenten worden gerestaureerd.

1 / 1
Gemeentehuis bedreiging voor Museumhaven Willemsoord

Gemeentehuis bedreiging voor Museumhaven Willemsoord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook