Overal waar u vaart: Wat gebeurt er in het noorden?

Het lage water op de Rijn heeft vorig jaar heel veel schepen voor de Duitse kanalen gedwongen via Noord-Nederland en de Eems te varen. Dit zorgde voor wachttijden bij sluis Herbrum. Gelukkig hebben wij goed contact met de WSV in Meppen. Na het nodige overleg hebben zij onmiddellijk het schutregime verruimd, waardoor de wachttijden aanzienlijk verminderden.

Door Klaas Kattouw , regiocoördinator Noord-Nederland Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Wat gebeurt er in het noorden? | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Wat gebeurt er in het noorden?

Het lage water op de Rijn heeft vorig jaar heel veel schepen voor de Duitse kanalen gedwongen via Noord-Nederland en de Eems te varen. Dit zorgde voor wachttijden bij sluis Herbrum. Gelukkig hebben wij goed contact met de WSV in Meppen. Na het nodige overleg hebben zij onmiddellijk het schutregime verruimd, waardoor de wachttijden aanzienlijk verminderden.

Door Klaas Kattouw , regiocoördinator Noord-Nederland Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer