Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpse haven plat door staking

ANTWERPEN [update]

De aangekondigde algemene ‘Belgische’ staking voor woensdag 13 februari, begon in de haven van Antwerpen al vroeg in de vooravond toen het Havenbedrijf een opvaartverbod uitvaardigde voor een aantal schepen. Met deze maatregel wilde men congestie op de Schelde en in de haven zelf vermijden.

1 / 1
Antwerpse haven plat door staking

Antwerpse haven plat door staking

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook