Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aanleg buitendijkse haven Waalwijk stuk dichterbij

Waalwijk [update]

Er zit weer schot in de voorgenomen aanleg van een nieuwe buitendijkse haven bij Waalwijk. De verdere ontwikkeling kan in gang worden gezet nu de gemeenteraad op donderdag 31 januari het bestemmingsplan heeft goedgekeurd. Volgens de verantwoordelijke wethouder Ronald Bakker zou de eerste schop al in oktober dit jaar de grond in kunnen.

1 / 1
Aanleg buitendijkse haven Waalwijk stuk dichterbij

Aanleg buitendijkse haven Waalwijk stuk dichterbij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook