Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf Amsterdam vecht tegen nieuwe invulling Hembrugterrein

DEN HAAG

Een staaltje van slechte ruimtelijke ordening. Dat vindt het Amsterdamse Havenbedrijf van het plan voor 1000 woningen, horeca, cultuur en hotels op het Hembrugterrein. De Raad van State mag nu beslissen of dit plan van het gemeentebestuur van Zaanstad en projectontwikkelaar ABC Vastgoed kan doorgaan.

1 / 1
Havenbedrijf Amsterdam vecht tegen nieuwe invulling Hembrugterrein

Havenbedrijf Amsterdam vecht tegen nieuwe invulling Hembrugterrein

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook