Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Altijd volle bak op Open Dag Verkeerscentrale Rotterdam

Rotterdam

De verkeersbegeleiders van de Verkeerscentrale Rotterdam hebben donderdag 5 april, tijdens de jaarlijkse Open Dag, een maximaal aantal bezoekers in hun wereld ingewijd. ‘Laveren in het havengebied is niet toegestaan. Het is ook niet wenselijk voor uzelf, hoor.’

1 / 3
Altijd volle bak op Open Dag Verkeerscentrale Rotterdam

Altijd volle bak op Open Dag Verkeerscentrale Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook