Column

Zware Kees: herinrichten

Eens kijken, wanneer ik mijn bureau híer zet, kan de kast op deze plek komen te staan en… Nee, da’s niet goed, ik zit dan precies op de tocht wanneer het raam openstaat. Misschien dan hier het bureau en dáár het bed? Ik ben mijn studeerkamer/atelier/slaapkamer aan het herinrichten en bemerk dat ik wel heel veel spullen en meubels heb, die allemaal een plaatsje nodig hebben. Er worden ook zoveel dingen in deze kamer gedaan: geschilderd, gestudeerd, muziek geluisterd, geslapen, gelezen… en dat allemaal op een paar vierkante meter.

Zware Kees
Nu we het land naar onze hand hebben gezet, gaan we buitengaats kijken en de Noordzee compleet herinrichten. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: herinrichten | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: herinrichten

Eens kijken, wanneer ik mijn bureau híer zet, kan de kast op deze plek komen te staan en… Nee, da’s niet goed, ik zit dan precies op de tocht wanneer het raam openstaat. Misschien dan hier het bureau en dáár het bed? Ik ben mijn studeerkamer/atelier/slaapkamer aan het herinrichten en bemerk dat ik wel heel veel spullen en meubels heb, die allemaal een plaatsje nodig hebben. Er worden ook zoveel dingen in deze kamer gedaan: geschilderd, gestudeerd, muziek geluisterd, geslapen, gelezen… en dat allemaal op een paar vierkante meter.

Zware Kees
Nu we het land naar onze hand hebben gezet, gaan we buitengaats kijken en de Noordzee compleet herinrichten. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer