Kerstspecial

Download gratis het Schuttevaer Kerstmagazine

Naast een sfeervol versierde kerstboom, een kerststol bij het ontbijt en een uitgebreid diner met familie en vrienden, telt Kerstmis inmiddels nog een andere traditie: het Schuttevaer Kerstmagazine. Het maar liefst 108 pagina tellend magazine staat vol interviews, leesverhalen, jaaroverzichten en uiteraard, de beruchte Schuttevaer-quiz. Download hier het gratis kerstmagazine en gun uzelf uren lees- en puzzelplezier tijdens de kerstdagen.

Het Schuttevaer Kerstmagazine staat boordevol interviews, leesverhalen en maritieme overzichten.

Download het Schuttevaer Kerstmagazine hier.

In de jongste editie van het Schuttevaer Kerstmagazine vindt u onder meer een overzicht van de maritieme boegbeelden van afgelopen jaar, een overzicht van wat er op het gebied van scheepvaart is gebeurd en een quiz om te testen hoe goed u de Schuttevaer gelezen heeft.

Interviews zijn er met de vertrekkende topman van Koninklijke Van Oord Pieter van Oord, de nieuwe voorzitter van de Europese Redersvereniging ECSA Karin Orsel en klokkenluider in de binnentankvaart Ton Quist.

In een uitgebreid verhaal leest u verder over de spannende uren die de medewerkers van bergings- en sleepbedrijf Rederij Noordgat beleefden, toen de car carrier Fremantle Highway in brand vloog.

Veel leesplezier en heel fijne feestdagen gewenst!

Download gratis het Schuttevaer Kerstmagazine | Schuttevaer.nl
Kerstspecial

Download gratis het Schuttevaer Kerstmagazine

Naast een sfeervol versierde kerstboom, een kerststol bij het ontbijt en een uitgebreid diner met familie en vrienden, telt Kerstmis inmiddels nog een andere traditie: het Schuttevaer Kerstmagazine. Het maar liefst 108 pagina tellend magazine staat vol interviews, leesverhalen, jaaroverzichten en uiteraard, de beruchte Schuttevaer-quiz. Download hier het gratis kerstmagazine en gun uzelf uren lees- en puzzelplezier tijdens de kerstdagen.

Het Schuttevaer Kerstmagazine staat boordevol interviews, leesverhalen en maritieme overzichten.

Download het Schuttevaer Kerstmagazine hier.

In de jongste editie van het Schuttevaer Kerstmagazine vindt u onder meer een overzicht van de maritieme boegbeelden van afgelopen jaar, een overzicht van wat er op het gebied van scheepvaart is gebeurd en een quiz om te testen hoe goed u de Schuttevaer gelezen heeft.

Interviews zijn er met de vertrekkende topman van Koninklijke Van Oord Pieter van Oord, de nieuwe voorzitter van de Europese Redersvereniging ECSA Karin Orsel en klokkenluider in de binnentankvaart Ton Quist.

In een uitgebreid verhaal leest u verder over de spannende uren die de medewerkers van bergings- en sleepbedrijf Rederij Noordgat beleefden, toen de car carrier Fremantle Highway in brand vloog.

Veel leesplezier en heel fijne feestdagen gewenst!