Vogelvoer

Vissen op spiering in de Waddenzee blijft verboden

Vissen op spiering in de Waddenzee blijft verboden. De minister voor Natuur en Stikstof moet een nieuw besluit nemen over de vergunningen die aan vier spieringvissers waren verstrekt. Volgens de bestuursrechter in Utrecht is op dit moment onvoldoende aangetoond of spieringvisserij in de Waddenzee niet schadelijk is voor de Natura 2000-gebieden Waddenzee en IJsselmeer.

Een spiering Foto Shutterstock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vissen op spiering in de Waddenzee blijft verboden | Schuttevaer.nl
Vogelvoer

Vissen op spiering in de Waddenzee blijft verboden

Vissen op spiering in de Waddenzee blijft verboden. De minister voor Natuur en Stikstof moet een nieuw besluit nemen over de vergunningen die aan vier spieringvissers waren verstrekt. Volgens de bestuursrechter in Utrecht is op dit moment onvoldoende aangetoond of spieringvisserij in de Waddenzee niet schadelijk is voor de Natura 2000-gebieden Waddenzee en IJsselmeer.

Een spiering Foto Shutterstock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer