Carbotreat Maritime

Conoship en Bouman ontwikkelen CO2-afvangsystemen voor zeescheepvaart

Conoship International in Groningen en Bouman Industries in Almelo werken in de joint venture Carbotreat Maritime aan de ontwikkeling van CO₂-afvangsystemen voor de zeescheepvaart. De systemen zijn bedoeld om de CO₂-uitstoot van zowel bestaande als nieuwe schepen te verminderen. De samenwerking werd bekendgemaakt op het symposium van de Green Maritime Coalition.

Onder toeziend oog van het bestuur van de Groninger Maritime Board tekenden Wilco van Wijck, managing director bij Bouman Industries en Geert Dokter, CEO bij Conoship International een overeenkomst voor de joint venture: Carbotreat Maritime.
Onder toeziend oog van het bestuur van de Groninger Maritime Board tekenden Wilco van Wijck, managing director bij Bouman Industries en Geert Dokter, CEO bij Conoship International een overeenkomst voor de joint venture: Carbotreat Maritime. Foto Conoship

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Conoship en Bouman ontwikkelen CO2-afvangsystemen voor zeescheepvaart | Schuttevaer.nl
Carbotreat Maritime

Conoship en Bouman ontwikkelen CO2-afvangsystemen voor zeescheepvaart

Conoship International in Groningen en Bouman Industries in Almelo werken in de joint venture Carbotreat Maritime aan de ontwikkeling van CO₂-afvangsystemen voor de zeescheepvaart. De systemen zijn bedoeld om de CO₂-uitstoot van zowel bestaande als nieuwe schepen te verminderen. De samenwerking werd bekendgemaakt op het symposium van de Green Maritime Coalition.

Onder toeziend oog van het bestuur van de Groninger Maritime Board tekenden Wilco van Wijck, managing director bij Bouman Industries en Geert Dokter, CEO bij Conoship International een overeenkomst voor de joint venture: Carbotreat Maritime.
Onder toeziend oog van het bestuur van de Groninger Maritime Board tekenden Wilco van Wijck, managing director bij Bouman Industries en Geert Dokter, CEO bij Conoship International een overeenkomst voor de joint venture: Carbotreat Maritime. Foto Conoship

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer