Geheimzinnig

En ineens laat Feadship superjacht Project 822 zien

Als een duveltje uit een doosje liet Feadship de nieuwste creatie Project 822 dit weekend zien. Over het 75-meter lange superjacht is weinig bekend. De romp is gemaakt door NMC uit Nieuw-Lekkerland en sinds september 2021 wordt het afgebouwd bij Van Lent op Kaageiland.

Als een duveltje uit een doosje liet Feadship de nieuwste creatie Project 822 dit weekend zien. Over het 75-meter lange superjacht is weinig bekend.  Feadship

Het jacht is ontworpen door Feadship De Voogt Naval Architects. Het exterieur is van het gerenommeerde Britse bureau RWD, dat ook het interieur ontwierp in samenwerking met Susan Young Interiors.

Project 822 nog in de hal.

Nu Project 822  naar buiten is, kan de gestileerde mast op haar bovendek worden geplaatst. De belangrijkste cijfers van het staal-en-aluminium gebouwde jacht zijn een breedte van 13,6 meter en ebrutotonnage van 2.220.

Het exterieur is van het gerenommeerde Britse bureau RWD

Het schip is een van de 15 in aanbouw zijnde schepen bij Feadship, waaronder ook het 72 meter lange Project Sakura, dat op speculatie werd gebouwd en binnen zes weken werd verkocht.