Waterstof

HGK Shipping wil eigen vloeibare waterstoftechnologie ontwikkelen

De Duitse binnenvaartrederij HGK Shipping gaat investeren in vloeibare waterstof. Samen met de twee bedrijven Hydrogenious LOHC Maritime en Hydrogenious LOHC Technologies gaat HGK proberen een schaalbare oplossing te ontwikkelen om waterstof op grote schaal beschikbaar te maken als energiebron. Het zogenoemde ‘HyBarge’-project moet in 2024 van start gaan

HGK Shipping gaat nieuwe waterstof technologie ontwikkelen
Daniel Teichmann, voorzitter van de Raad van Bestuur van Hydrogenious LOHC Maritime en CEO en oprichter van Hydrogenious LOHC Technologies, en Steffen Bauer, CEO HGK Shipping, tekenen de MoU. Foto HGK Shipping / Hydrogenious LOHC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

HGK Shipping wil eigen vloeibare waterstoftechnologie ontwikkelen | Schuttevaer.nl
Waterstof

HGK Shipping wil eigen vloeibare waterstoftechnologie ontwikkelen

De Duitse binnenvaartrederij HGK Shipping gaat investeren in vloeibare waterstof. Samen met de twee bedrijven Hydrogenious LOHC Maritime en Hydrogenious LOHC Technologies gaat HGK proberen een schaalbare oplossing te ontwikkelen om waterstof op grote schaal beschikbaar te maken als energiebron. Het zogenoemde ‘HyBarge’-project moet in 2024 van start gaan

HGK Shipping gaat nieuwe waterstof technologie ontwikkelen
Daniel Teichmann, voorzitter van de Raad van Bestuur van Hydrogenious LOHC Maritime en CEO en oprichter van Hydrogenious LOHC Technologies, en Steffen Bauer, CEO HGK Shipping, tekenen de MoU. Foto HGK Shipping / Hydrogenious LOHC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer