Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Kind overleden na explosie jacht op Drentsche Diep

GRONINGEN

Een van de kinderen die betrokken was bij de jachtexplosie op woensdag 4 augustus is overleden, bevestigt de gemeente Midden-Groningen. Het incident gebeurde bij het Drentsche Diep, in de haven Meerwijck in het Groningse Kropswolde.

1 / 1
Op de foto is goed te zien dat het bootje uitgebrand is. (Foto Venema Media)

Op de foto is goed te zien dat het bootje uitgebrand is. (Foto Venema Media)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook