Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Greenpeace geeft actieschip Esperanza onjuiste kwalificatie op AIS

URK

Greenpeace mag het actieschip Esperanza op AIS niet kwalificeren als ‘Fisheries Patrol’. Dat heeft VisNed vernomen van de Inspectie Leefbaarheid en Transport (ILT) in antwoord op vragen over het gedrag van de milieu-organisatie.

1 / 1
Greenpeace heeft met het storten van stenen in de Noordzee geen vrienden gemaakt op de kottervloot. (Foto W.M. den Heijer)

Greenpeace heeft met het storten van stenen in de Noordzee geen vrienden gemaakt op de kottervloot. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • DirkSteenstra

    Minister Schouten zei over die steenstorting volgens haar een keiharde uitspraak: Dit moet greenpeace niet willen deze actie. Daar liggen ze bij greenpeace nog wakker van van deze snoeiharde reactie van de Minister. Maar ze denken bij greenpeace: het maakt niet uit wat je doet of wat je kent, maar wie je kent. En zij kennen een heleboel politieke individuen die deze actie voor hun dubieus gladstrijken.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook