Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zorgen over sloop in Turkije van vliegdekschip met 900 ton asbest

BRUSSEL

Een aantal internationale milieuorganisaties maakt zich grote zorgen over de aanstaande sloop van het Braziliaanse vliegdekschip São Paulo. Nadat het schip in 2017 uit de vaart was genomen, is het recent verkocht aan twee Turkse bedrijven die het op een sloopwerf in Turkije willen ontmantelen.

1 / 1
Het Braziliaanse vliegdekschip São Paulo. (Foto Wikimedia Commons)

Het Braziliaanse vliegdekschip São Paulo. (Foto Wikimedia Commons)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook