Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Niestern Sander en Wagenborg bouwen eerste walk-to-work ijsbreker

Farmsum

De contouren van het voorschip voor de eerste walk-to-work ijsbreker ter wereld zijn af. Niestern Sander bouwt het schip in opdracht van Mercury Sakhalin en Pola. Het schip, verrijkt met Wagenborg ijsbreektechniek,  moet aan het eind van het jaar klaar zijn.

1 / 1
De ijsbreker wordt op de werf in Delfzijl verplaatst. (Foto Wagenborg)

De ijsbreker wordt op de werf in Delfzijl verplaatst. (Foto Wagenborg)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook