Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Wasserschutzpolizei is onnodig streng’

WERKENDAM

Onnodig veelvuldige en strenge politiecontroles in Duitsland gaan ten koste van het werkplezier aan boord van de Vuelta van Henk (30) en Corinda (25) Kieboom-Van Weelden. ‘Het gaat vaak om kleine dingen. Zo konden ze laatst de cijfertjes van de ijk niet meer zo goed lezen. Alle grote veiligheidszaken hebben we gewoon op orde en dan vallen ze over zoiets kleins.’

1 / 1
Henk en Corinda Kieboom-Van Weelden zorgen dat ze aan boord ook tijd hebben voor hun kinderen Milan en Louise. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Henk en Corinda Kieboom-Van Weelden zorgen dat ze aan boord ook tijd hebben voor hun kinderen Milan en Louise. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • captainwout

    Is het niet verstandig om die kindertjes van Henk en Corinda Kieboom-Van Weelden een redding vestje aan te doen. Jong geleerd, weet je nog.

  • Bikkel

    Dat is een feit dat er onnodige politiecontroles zijn.Elk bundesland in Duitsland mag een controle doen.Wij aan boord zeggen weleens dat je dit soort mensen meer op” visite” komen dan je eigen familie.Het is diep triest de controlemaatschappij

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook