Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brabantse Kanaalbruggen krijgen onderhoudsbeurt, brug Hooijdonk als eerste

Son en Breugel

Aan in totaal zes Brabantse Kanaalbruggen gaat de komende maanden onderhoud worden gepleegd. Er wordt 28 juni gestart met brug Hooijdonk in Son en Breugel, die werkzaamheden duren tot 15 juli. Voor de scheepvaart betekent dit hinder op 29 en 30 juni.

1 / 1
Brug Hooijdonk is als eerste aan de beurt. (Foto Rijkswaterstaat / Hans Hebbink)

Brug Hooijdonk is als eerste aan de beurt. (Foto Rijkswaterstaat / Hans Hebbink)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook