Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister Van Nieuwenhuizen wil 1 miljard extra naar onderhoud infrastructuur

Amsterdam

Demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen wil dat er meer geld gaat naar infrastructuur, dat zei ze bij Goedemorgen Nederland. Het onderhoud van bruggen en vaarwegen, maar ook van tunnels en spoorwegen, moet een belangrijk onderwerp worden aan de formatietafel voor het nieuwe kabinet.

1 / 1
De tijdelijke Suurhoffbrug onderweg naar de juiste plek, de bestaande brug wordt nu gerenoveerd. (Foto Rijkswaterstaat Eyecatcher)

De tijdelijke Suurhoffbrug onderweg naar de juiste plek, de bestaande brug wordt nu gerenoveerd. (Foto Rijkswaterstaat Eyecatcher)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook