Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Bemanning van zinkend schip voor kust India gered door helikopter

Mumbai

Een helikopter van de Indiase kustwacht heeft de bemanning van een zinkend vrachtschip voor de kust van Mumbai gered. De spectaculaire operatie vond plaats op donderdag 17 juni. Alle zestien bemanningsleden van de Mangalam zijn in veiligheid gebracht.

1 / 1
Beelden van de spectaculaire reddingsoperatie (Foto Twitter / @indiancoastguard)

Beelden van de spectaculaire reddingsoperatie (Foto Twitter / @indiancoastguard)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • deltavis

    Volgens mij staat er een op z’n gemakje op de brugvleugel het een en ander te filmen. Het schip slingert niet, want ligt goed vast aan de grond. Ten tijde van de reddingsactie is er geen sprake van guur weer. Ik zie in elk geval geen hoge golven.

  • Kees Droog

    Prachtige redding actie met de al oude Alouette. In het verleden het werkpaard van onze luchtmacht

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook