Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautilus: maritieme maakindustrie zet zeevarenden als onbetrouwbaar neer

Rotterdam

De maritieme maakindustrie zet zeevarenden als onbetrouwbaar neer en probeert zo meer subsidie te krijgen voor projecten met betrekking tot (deels-) onbemand varen. Dat zei Marcel van den Broek, voorzitter van Nautilus, tijdens het Nautilus Symposium: Smart Shipping en de toekomst voor de maritieme werknemer op 15 juni.

1 / 1
Marcel van den Broek tijdens het symposium van Nautilus. (Foto Nautilus)

Marcel van den Broek tijdens het symposium van Nautilus. (Foto Nautilus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    zeevarende zijn juist te goed, te academisch opgeleid en kunnen niet meer normaal nadenken.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook