Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Staatssecretaris Keijzer hint op verlenging steunpakketten bruine vloot

Den Haag

De steunpakketten voor de chartervaart worden verlengd in het derde kwartaal. Over de daadwerkelijke invulling is nog geen duidelijkheid. Dat blijkt uit de beantwoording van staatssecretaris Mona Keijzer op Kamervragen over de financiële steun voor de bruine vloot.

1 / 1
In juni vorig jaar ging Mona Keijzer langs bij historische schepen om te praten over de regelingen (Foto Freddy Schinkel)

In juni vorig jaar ging Mona Keijzer langs bij historische schepen om te praten over de regelingen (Foto Freddy Schinkel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook