Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Teleurstelling overheerst bij BBZ na antwoorden staatssecretaris Mona Keijzer

Den Haag

Bij de brancheorganisatie voor chartervaartondernemers BBZ overheerst teleurstelling na de antwoorden van demissionair staatssecretaris Mona Keijzer. ‘We missen opnieuw de urgentie van de noodsituatie waarin de bruine vloot zit’, zegt BBZ-directeur Paul van Ommen. ‘Hopelijk wordt de steun in het derde kwartaal doorgezet.’

1 / 1
In juni vorig jaar ging Mona Keijzer langs bij historische schepen om te praten over de regelingen (Foto Freddy Schinkel)

In juni vorig jaar ging Mona Keijzer langs bij historische schepen om te praten over de regelingen (Foto Freddy Schinkel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook