Begeleidingsdienst VTS voor scheepvaart in Antwerpen gestart

De haven van Antwerpen is gestart op 1 maart met de nieuwe scheepvaartbegeleidingsdienst, genaamd Vessel Traffic Services (VTS). Een team van 33 mensen staat in voor het actief monitoren en begeleiden van het scheepsverkeer in de dokken. Doel is de efficiëntie van het scheepsvaartverkeer en de maritieme infrastructuur te verhogen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Begeleidingsdienst VTS voor scheepvaart in Antwerpen gestart | Schuttevaer.nl

Begeleidingsdienst VTS voor scheepvaart in Antwerpen gestart

De haven van Antwerpen is gestart op 1 maart met de nieuwe scheepvaartbegeleidingsdienst, genaamd Vessel Traffic Services (VTS). Een team van 33 mensen staat in voor het actief monitoren en begeleiden van het scheepsverkeer in de dokken. Doel is de efficiëntie van het scheepsvaartverkeer en de maritieme infrastructuur te verhogen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer