Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

114 nieuwe mensen voor WSV

BERLIJN

De Duitse Bondsdag heeft ingestemd met het voorstel om de Wasser- und Schifffahrtsverwaltung (WSV) in 2021 uit te breiden met 114 mensen. Het gros daarvan gaat werken op bruggen en sluizen dan wel aan het plannen van nieuwbouw en renovatie. Voor nog eens 80 gevraagde arbeidsplaatsen werd nog geen groen licht gegeven.

1 / 1
Door onderbezetting kunnen sluizen en scheepsliften niet optimaal worden bezet en vertragen plannen voor nieuwbouw. (Foto Bundestag)

Door onderbezetting kunnen sluizen en scheepsliften niet optimaal worden bezet en vertragen plannen voor nieuwbouw. (Foto Bundestag)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook