Roeier overleden na botsing tussen sloep en duwboot Valkenburg

Een 63-jarig lid van de roeivereniging Ferox uit Katwijk is overleden na de aanvaring tussen een roeisloep en een duwboot en duwbak met zand met dinsdagavond aan het Buitenwater in Valkenburg (Zuid-Holland).

Een 63-jarig lid van de roeivereniging Ferox uit Katwijk is overleden na de aanvaring tussen een roeisloep en een duwboot en duwbak met zand met dinsdagavond aan het Buitenwater in Valkenburg. (Foto Media TV)
Een 63-jarig lid van de roeivereniging Ferox uit Katwijk is overleden na de aanvaring tussen een roeisloep en een duwboot en duwbak met zand met dinsdagavond aan het Buitenwater in Valkenburg. (Foto Media TV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Roeier overleden na botsing tussen sloep en duwboot Valkenburg | Schuttevaer.nl

Roeier overleden na botsing tussen sloep en duwboot Valkenburg

Een 63-jarig lid van de roeivereniging Ferox uit Katwijk is overleden na de aanvaring tussen een roeisloep en een duwboot en duwbak met zand met dinsdagavond aan het Buitenwater in Valkenburg (Zuid-Holland).

Een 63-jarig lid van de roeivereniging Ferox uit Katwijk is overleden na de aanvaring tussen een roeisloep en een duwboot en duwbak met zand met dinsdagavond aan het Buitenwater in Valkenburg. (Foto Media TV)
Een 63-jarig lid van de roeivereniging Ferox uit Katwijk is overleden na de aanvaring tussen een roeisloep en een duwboot en duwbak met zand met dinsdagavond aan het Buitenwater in Valkenburg. (Foto Media TV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer