Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rolsloffen en sumwing populair bij zuiderburen

BRUSSEL

De Belgische kottervloot is afhankelijk van tong en schol, net als de Nederlandse vloot. Maar de Belgen gebruiken andere onderdelen in hun vistuigen dan de Nederlanders. In België zijn rolsloffen en sumwings populair. Die keuze wordt bepaald door de bodemstructuur waar de vistuigen overheen moeten gaan.

1 / 1
Pedro Rappé van de Z-48 vindt de rolslof een mooie vondst. (Foto W.M. den Heijer)

Pedro Rappé van de Z-48 vindt de rolslof een mooie vondst. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook