Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rederij Celjo signaleert licht herstel rond- en partyvaart

DEVENTER

‘…. en wens u namens bemanning en Rederij Celjo een fijne IJsselcruise.’ We horen kapitein Erwin Scheers (52) van het mps Nirvana door de geluidsinstallatie. Kort daarvoor heeft hij 57 gasten aan boord ontvangen voor een tocht over de Gelderse IJssel.

1 / 1
Kapitein en gastheer Erwin Scheers van het passagiersschip Nirvana. (Foto Henk Zuur)

Kapitein en gastheer Erwin Scheers van het passagiersschip Nirvana. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook