Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opinie: ‘Minister Schouten moet opstappen’

IJmuiden

Minister Schouten gaf in februari dit jaar, tijdens het debat over het eventuele verbod op pulsvisserij aan, dat ze beter had moeten kijken naar de belangen van de kleine visserijvloot en naar de visserij in de buurlanden. Sindsdien heeft ze tenminste vier verzoeken om overleg over maatwerk-regelgeving en een pulsvrije zone vanuit de Nederlandse kleine vloot genegeerd en is de druk vanuit de Belgische, Franse, Deense en Engelse vloot alleen maar toegenomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Mario Noldes

    Alleen minister Schouten???????
    Laat heel die incompetente bende oprotten. Een regering a la Trump lijkt me wel wat, ik weet het, het is dood eng een politicus die in gewone mensen taal praat en die doet wat hij beloofd heeft, maar het lijkt me het proberen waard.

    G.M. Noldes

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.