Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe zuigers voor Jan De Nul

SINGAPORE

Keppel Offshore & Marine in Singapore heeft de Sanderius opgeleverd aan Jan De Nul. Het is de eerste van twee nieuwe middelgrote sleephopperzuigers die voor de Belgische baggeraar worden gebouwd. Haar zusje, de Ortelius, is intussen op dezelfde werf te water gelaten.

1 / 1
De gloednieuwe sleephopperzuiger Sanderius en de net te water gelaten Ortelius bij Keppel Offshore & Marine in Singapore. (Foto Jan De Nul)

De gloednieuwe sleephopperzuiger Sanderius en de net te water gelaten Ortelius bij Keppel Offshore & Marine in Singapore. (Foto Jan De Nul)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.