Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jarig schippersinternaat steeds kleiner

NIEUWEGEIN 

Het oudste schippersinternaat van Nederland bestaat deze zomer 105 jaar en viert dat in september met een reünie. Of de instelling ook een volgend jubileum nog haalt is de vraag, het aantal kinderen neemt namelijk snel af. ‘We hebben nu nog maar 11 schipperskinderen intern wonen, hier op het Prins Hendrik in Vreeswijk’, zegt teamleider Emmy van Ginkel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.