Massale aanmelding van figuranten voor evacuatieoefening met ferry

De Kustwacht heeft een stormloop gehad op een interne oproep voor figuranten voor een grote oefening op 25 mei. Die dag wordt op de Noordzee voor Hoek van Holland een massa-evacuatie van een ferry nagespeeld. De ongeveer 300 figuranten spelen de passagiers die veilig van boord gehaald moeten worden.

Massale aanmelding van figuranten voor evacuatieoefening met ferry

De Kustwacht meldt dat de animo zo groot was dat er na twee dagen al ruim voldoende aanmeldingen binnen waren. De oproep was alleen verspreid onder de organisaties die bij de oefening betrokken zijn, maar de kans op een spannende dag op zee had zich kennelijk als een lopend vuurtje verspreid.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Massale aanmelding van figuranten voor evacuatieoefening met ferry | Schuttevaer.nl

Massale aanmelding van figuranten voor evacuatieoefening met ferry

De Kustwacht heeft een stormloop gehad op een interne oproep voor figuranten voor een grote oefening op 25 mei. Die dag wordt op de Noordzee voor Hoek van Holland een massa-evacuatie van een ferry nagespeeld. De ongeveer 300 figuranten spelen de passagiers die veilig van boord gehaald moeten worden.

Massale aanmelding van figuranten voor evacuatieoefening met ferry

De Kustwacht meldt dat de animo zo groot was dat er na twee dagen al ruim voldoende aanmeldingen binnen waren. De oproep was alleen verspreid onder de organisaties die bij de oefening betrokken zijn, maar de kans op een spannende dag op zee had zich kennelijk als een lopend vuurtje verspreid.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer