Noodkreet uit kustvaart

Elise Wiertsema-van Dam van shortsearederij Van Dam Shipping heeft vorige week in een rondetafelgesprek over vergroening met Tweede-Kamerleden in Den Haag gepleit voor een sloopregeling in de kustvaart. De shortsea-markt is nog steeds slecht en er is nauwelijks zicht op verbetering. De redersvereniging KVNR pleitte voor nauwere samenwerking om de sector te vergroenen.

Pleidooi voor sloopregeling kustvaart om markt weer gezond te maken

Pleidooi voor sloopregeling kustvaart om markt weer gezond te maken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Noodkreet uit kustvaart | Schuttevaer.nl

Noodkreet uit kustvaart

Elise Wiertsema-van Dam van shortsearederij Van Dam Shipping heeft vorige week in een rondetafelgesprek over vergroening met Tweede-Kamerleden in Den Haag gepleit voor een sloopregeling in de kustvaart. De shortsea-markt is nog steeds slecht en er is nauwelijks zicht op verbetering. De redersvereniging KVNR pleitte voor nauwere samenwerking om de sector te vergroenen.

Pleidooi voor sloopregeling kustvaart om markt weer gezond te maken

Pleidooi voor sloopregeling kustvaart om markt weer gezond te maken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer