Hr.Ms. Haarlem terug van inzet bij Libië

Na een succesvolle inzet voor de kust van Libië, keert de mijnenjager Hr.Ms. Haarlem op donderdagochtend 6 oktober terug in thuishaven Den Helder. De Commandant Zeestrijdkrachten, vice-admiraal Matthieu Borsboom, en het thuisfront van de bemanningsleden zullen het schip en met name de opvarenden welkom heten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Hr.Ms. Haarlem terug van inzet bij Libië | Schuttevaer.nl

Hr.Ms. Haarlem terug van inzet bij Libië

Na een succesvolle inzet voor de kust van Libië, keert de mijnenjager Hr.Ms. Haarlem op donderdagochtend 6 oktober terug in thuishaven Den Helder. De Commandant Zeestrijdkrachten, vice-admiraal Matthieu Borsboom, en het thuisfront van de bemanningsleden zullen het schip en met name de opvarenden welkom heten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer