Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Late start maatjesseizoen

HARDHAUS

Het maatjesseizoen begint opvallend laat dit jaar. Met nog amper een week te gaan voor de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe op 11 juni, waren er afgelopen weekend op de gebruikelijke aanvoerlocaties nog geen meldingen van vangsten die de moeite waard zijn.

1 / 1
De N-400-B Kvannøy is een van de grootste Noorse trawlers die in Florø maatjesharing aanlandt. (Foto W.M. den Heijer)

De N-400-B Kvannøy is een van de grootste Noorse trawlers die in Florø maatjesharing aanlandt. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook