Osprey verkoopt H-426 en H-357

De Osprey Group van de familie De Boer op Urk verkoopt twee van haar vijf schepen. In Spanje is voor De Boer een nieuwe vervangende kotter in aanbouw en voor de andere zijn vergevorderde plannen voor nieuwbouw.

Osprey verkoopt H-426 en H-357

Nu bestaat de vloot van de Osprey Group nog uit vijf twinriggers/flyshooters onder Engelse vlag, die momenteel alle operationeel zijn in Het Kanaal. Na het Kanaalseizoen krijgen de H-426 Neeltje en de H-357 Good Hope een nieuwe eigenaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Osprey verkoopt H-426 en H-357 | Schuttevaer.nl

Osprey verkoopt H-426 en H-357

De Osprey Group van de familie De Boer op Urk verkoopt twee van haar vijf schepen. In Spanje is voor De Boer een nieuwe vervangende kotter in aanbouw en voor de andere zijn vergevorderde plannen voor nieuwbouw.

Osprey verkoopt H-426 en H-357

Nu bestaat de vloot van de Osprey Group nog uit vijf twinriggers/flyshooters onder Engelse vlag, die momenteel alle operationeel zijn in Het Kanaal. Na het Kanaalseizoen krijgen de H-426 Neeltje en de H-357 Good Hope een nieuwe eigenaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer